Jag svär, på hedersmord!

Nu har dom där jävla blattarna varit igång igen och dödat svenskar. Den här gången är det en liten svensk flicka (Visserligen blatteknullare, men ändå) som har blivit mördad av sin muslimska pojkvän. Jag tycker det var intressant att läsa vad flickans mamma sade angående mordet: ” Det var ett hedersmord ”. Jag tycker inte alls att det var ett hedersmord, flickan som blev mördad var svensk och förmodligen hade hon inte ens samma religiösa uppfattning som pojken. Hedersbrott är någonting som muslimer sysslar med när någon SLÄKTING eller ett syskon har misskött sig enligt koranen och deras muslimska tro. En svensk kan således inte bli hedersmördad i min mening eftersom vårat begrepp av heder är någonting helt annat än ”Aboooou Brushan manjo” muslimernas. Nu har Svenskarnas parti (Tidigare hette dom Nationalsocialistisk Front, sedermera Folkfronten) bestämt sig för att manifestera emot det ökande svenskfientliga våldet. Den 29 maj anordnar dom en öppen manifestation till stöd för mångkulturens offer under parollen ” För ett tryggt Sverige och mot det mångkulturella våldet ”. Jag tycker att alla anti-våldsdemonstrationer är hedervärda, även om jag dock även anser att det säger väl sig självt att det finns inte många som egentligen är FÖR våld. Ska jag vara ärlig så tror jag inte ens att dom vänsterextrema AFAiterna som ständigt springer runt på gatorna och kastar sten emot poliser och  ger sig på fredliga Sverigedemokrater, tjugo AFAiter mot en SDare, är för våld.

Men när man känner sig så betydelselös och har så allvarliga psykiska problem, drogproblem och problem i hemmet som det är alldeles uppenbart att dessa människor har så förstår jag att man lätt tar till drastiska åtgärder för att synas och höras, dom vill inte ses som svaga människor vilket dom egentligen är helt enkelt. Det är i alla fall otroligt tråkigt att se hur vissa föreningar som säger sig vara emot det s.k. Gatuvåldet som främst drabbar svenska ungdomar med utomnordiska invandrare som förövare, jämt och ständigt väljer att utesluta dom otroligt många fall där det är svenskar som blivit ihjälslagna, för att sedan fokusera på mer isolerade händelser som t.ex. Ricardo Campogiani och Romari (Minns inte efternamn) i Husby. Om dessa människor verkligen vill framstå som om dom bryr sig om alla offer för detta sanslösa våld, om dom VERKLIGEN vill visa att dom bryr sig så borde bl.a. Anton ”Jak er snel hest” Abele och hans förening ”Stoppa gatuvåldet” medverka tillsammans med SvP i deras manifestation mot våld.

Eller är det som jag alltid har trott att deras medkänsla och deras engagemang emot våldet helt plötsligt svalnar då det handlar om en svensk som har råkat illa ut, en svensk som har blivit mördad av en invandrare. Skulle vara otroligt intressant att läsa vad Anton ”Hästaklafse” Abele har att säga till sitt försvar; Varför tycks ni skita totalt i svenskar som blir våldtagna (Både tjejer och killar), rånade, brutalt misshandlade och mördade av främlingar som har koloniserat vårat land och försöker göra det till sitt hellre än att anpassa sig efter vårat samhälle? Varför ska det bara vara dom som alla politiskt korrekta kallar ”Högerextrema” eller ”Främlingsfientliga” som bryr sig?

Lämna ett svar