Sanningen ska segra.

[youtube DzpOctWLkgA]

Skönt att höra hur en kriminolog vågar yttra sådana politiskt inkorrekta sanningar. Gemene man vet att det ligger till på det här viset, men när han säger det så blir han stämplad som rasist och främlingsfientlig. Men eftersom svenska folket har en alldeles för stor tro på överheten (Som Leif kanske kan räknas in bland) så betyder denna sanning mer när den kommer ur Leif GWs mun. Så vi får väl hoppas att fler kändisar och prominenta personer tar bladet från munnen. Först då kanske svensken förstår hur illa det egentligen ligger till?

Det är mer regel än undantag att det ser ut på det här viset (Bilderna är tagna från Expressen.se):

http://www.danfun.net/wp-content/uploads/2010/05/sanning.png

Svenskar – ”close up with a wide-angle lens” och invandrare – suddig mosaiksoppa.

Lämna ett svar