Spänn fast Victoria i en stol och tuta sönder hennes trumhinnor med en vuvuzela.

Nu har det bevisats i en undersökning av organisationen Concord att Sverige betalar ut mest biståndspengar av alla EU länder. Hela 1,12% av Sveriges bruttonationalprodukt går till bistånd och detta ser politiskt korrekt media som att vi är ”Bäst när det gäller bistånd”. Så det är med andra ord bra att vi som är ett väldigt litet land slösar bort massor av pengar på andra länder, medan vi själva har en usel sjuk/äldrevård och dåliga skolor? De länder som låg i botten var bland andra Bulgarien och Rumänien, deras siffror var lite mer vettiga: 0,04% respektive 0,08%. Så det räcker alltså inte med att vi måste ta in alla i hela världen och bjuda på bidrag, gratis kläder, mat, glasögon, skor osv? På toppen utav detta ska vi dessutom ge ett fett bistånd.

Det är typ som en snorunge som är med sina föräldrar och handlar på någon stormarknad. Ungen kanske vill ha både den balla radiostyrda terrängjeepen med inbyggda eldkastare och neutronbomber och Super actionmans AK5 i plast som ger ifrån sig irriterande smattrande ljud och blinkar som ett stroboskop när man håller in avtryckaren. Men kan du tänka dig, det får han inte. För familjen har inte råd med det så han får välja en utav sakerna, om ens det! I min mening borde man strypa biståndet kraftigt och införa ett totalstopp mot all utomnordisk invandring för ett BRA TAG framöver. Om alla svenska familjer skulle följa regeringens exempel så skulle dom ständigt köpa allt som ungjäveln pekade på och på grund av detta skulle dom bli ruinerade, helt bankrutt, med noll, zero, zilch kronor kvar på sitt konto.

Har ni hört om att Sveriges ”kronprinsessa” som den högfärdiga skitstroppen Victoria kallas ska gifta sig med en likvärdig skitstropp? Dom ser likadana ut, med samma gigantiska hakor (En riktig Dr Hakas rekordrevy) och är båda två väldigt inlismande och har en dryg uppsyn. Jag har ingen som helst förståelse över hur detta bröllop kan bli så uppmärksammat av media, redan nu håller dom på och tjatar om skiten och har en massa specialprogram riktade emot korkade rojalistkärringar med alldeles för mycket fritid. Vissa hotell hade öronmärkt flera stycken hotellrum speciellt för den anstormning dom trodde det skulle bli med bröllopsgratulanter, men knappast några rum har bokats och det var helt och hållet onödigt. Dom hade även anordnat någon löjlig träff där svenska folket fick chans att träffa och gratulera brudparet. Tror du att det blev fullsmockat med människor? Nej, inte direkt. Det var ett fåtal fjantiga puckon till turister som besökte det spektaklet. Media har skapat en felaktig bild av att hela svenska folket är så intresserade av detta bröllop, att kungafamiljen är så folkliga och vackra människor som hela svenska folket bara älskar. Fuck them… Nej vänta jag vill skriva på svenska: KNULLA DOM, KNULLA DOM UPP I ARSLET MED ETT ROSTIGT JÄRNSPETT!

Har ni hört om detta, har ni sett detta (Ja, jag bara radar upp grej efter grej. Grej of the day). Fifa bossen Sepp Blatter har uttalat sig angående rasism inom fotbollen och i samhället. Självklart var det enbart rasism emot svarta som Blatter koncentrerade sig på trots att det är Sydafrika som håller i fotbolls VM. Sydafrika är ett land där vita i flera år har blivit förföljda, misshandlade, mördade, trakasserade och fråntagna sin mark och sina gårdar av SVARTA Sydafrikaner. Att Blatter inte vill erkänna detta statsunderstödda folkmord av vita afrikander är beklagligt, han påstår sig ju vara emot rasism, varför då inte försöka bekämpa rasismen även emot Sydafrikas vita? Samma gubbtjyv uttalade sig om de afrikanska tutorna som kallas Vuvuzela, huruvida de skulle förbjudas eller ej för att spelare och tränare störs av dessa och inte kan kommunicera på planen. Blatter tyckte att dom ska inte förbjudas för att dessa tutor är en ”tradition” i Sydafrika. Men det kan du ge dig fan på att om Fotbolls VM skulle hållas i Sverige och vi hade haft en tradition av att ALLA måste ha ett gasdrivet horn och tuta med under HELA matcherna, konstant, så kan man ge sig fan på att dessa skulle tas bort direkt så fort någon klagade. Annars är vi ju rasister, och det är ju det värsta som finns, att man kan bli kallad för ett urvattnat och betydelselöst skällsord som tokstollar kör till med i brist på argument.

Lämna ett svar