Han vill ha en egen måne som han kan åka till.

Ja, det tror jag stämmer ganska bra in på Mats Alm just nu. Han blev inte dömd för att ha mördat sin tjej, men däremot för att han hållit på och lajjat med liket. Det är ju självklart att han är skyldig även till mordet. Det var inte några chip-choppare till mafiosos som kidnappade honom, matade med ”fritelade läkol med liiiis” och dödade hans tjej och försökte döda honom och sedan elda upp honom och hans flickväns lik.

Det är en så sinnessjuk berättelse att bara en korkad byfåne som är knäpp i skallen skulle kunna gå på det. Jag har väldigt svårt och tro att någon ur Mats familj, eller någon utav hans släkt eller vänner vill ha särskilt mycket med honom att göra, även om han skulle bli frisläppt väldigt snart (Så som det verkar just nu att han kommer bli). Därför vore det skönt för Mats att ha den där lilla månen han kan åka till, och ännu skönare för oss som slipper se honom igen.

Varför detta tjat om denna måne då? Jo det ska jag tala om för er; ser inte ni att Ted Gärdestad och Mats Alm är väldigt lika till utseendet? Dom är ju som tvillingar för jösse namn!
Kanske är det så att Ted Gärdestad aldrig hoppade framför Sollentunapendeln och ändade sitt liv, att han fejkade sin död för att få publicitet och bli helgonförklarad så att hans musik skulle sälja bättre? Som ni alla vet så hade Ted inga problem att ta till med handgripligheter, han blev bland annat arresterad en gång efter att ha kastat tegelstenar emot ett gäng kärringar på Östermalm. Det verkar ärligt talat som om Ted lever vidare som Mats Alm, och att han plastikopererar sig för att se ung ut.

Han försökte leva som vilken svensk white trash, hill-billy som helst och skaffade sig därför den obligatoriska sneögda tjejen, eftersom ingen normal svensk tjej ville ta i honom med tång (På vissa sätt är han och jag väldigt lika). Men sedan blev detta för mycket för sinnessjuka Ted / Mats och rösterna i hans huvud sa åt honom att göra sig av med sneögat. Jag tror absolut att jag är någonting på spåret här… Vad tror du? Kommentera funderingen innan du får powerfist i arslet.

Ett svar på ”Han vill ha en egen måne som han kan åka till.”

  1. Jag tror att Ted Gärdestad lever fortfarande.

Lämna ett svar