Ursäkta röran vi bygger om.

Den här sidan är alltid och kommer alltid att vara en ”work in progress”, till skillnad från gamla danfun som endast innehöll en massa statiska sidor som inte uppdaterades på flera år. Nu har jag installerat ”Multi sites”, ett WordPressnätverk här på danfun. Det innebär att ni kan skapa en egen blogg och dela med er av era funderingar till andra Df läsare. Ni får testa denna nya funktion nu och kontakta mig via pm eller något om ni skulle stöta på några felaktigheter. Inom en snar framtid kommer Danfun även att börja sända webbradio. Det blir förmodligen förinspelade program till en början, kanske några extrasändningar ibland där vi kan snacka med varandra över Skype (Som egentligen suger arsle) eller nåt.

Berätta om danfun.net för alla du känner, sprid ordet! Jag kommer att uppdatera sidan en hel del och ständigt lägga in nya saker det lovar jag. Det här ska bli den största bloggen i Sverige och en nagel i ögat på PK etablissemanget. Kom igen nu grabbar och tjejer!

[youtube epiALlNQfKM]

Lämna ett svar