"FP vill strama upp slöjregler"… Öööh? NEJ, brushan!

Folkpartiet håller nu som vanligt inför valet på och försöker stjäla röster från Sverigedemokraterna. Tidigare har dom tjatat om språktest och jag vette fan allt, men allt detta har endast varit tomma ord och dom har inte infört ett enda av dessa ”Dags att ställa krav på invandrarna” förslagen i praktiken. Hur fan kan folk vara så dumma i huvudet att dom går på detta och röstar på Folkpartiet eller Moderaterna, och tror att dom skulle verka det minsta lilla för en åtstramning av flyktingpolitiken eller att ställa krav på invandrare? Precis som alla andra borgerliga partier och även oppositionen så vet Folkpartiet självklart att invandringspolitiken är misslyckad och att kritiken emot massinvandringen, samt invandrare som missköter sig ökar mer och mer för var dag som går. Dom tänker inte göra ett enda litet fittskit åt detta, förutom att utnyttja det för att fiska röster. Men själva grundproblemet; den alldeles för massiva invandringen, kommer dom inte att göra ett jota åt.

Fler och fler Svenskar (Och t.o.m. vissa skötsamma invandrare) kräver att invandrarna ska anpassa sig efter det svenska samhället för att få leva kvar i Sverige. Jag själv tyckte så tidigare men kom senare underfund med att detta är ett svek emot alla seriösa nationalister och alla riktiga, etniska svenskar. Det är nämligen inte meningen att ”avslöjade” muslimska kvinnor ska baka tunnbröd i Tönnebro och dansa kring midsommarstången. Det är inte meningen att afrikaner ska käka Kalles kaviar på hårdbröd, gå på logdans och hamna i rallarslagsmål. Om det hade varit meningen att alla folkgrupper skulle vara en enda ihopblandad mångkulturell sörja så kan jag garantera att vi hade varit det redan från början.

Det finns en anledning till att det finns olika länder, med tydliga landsgränser där det mestadels bor folk inom samma eller en liknande kultursfär och som har samma eller en otroligt närbesläktad ras. Det är inte och har aldrig varit meningen att vi ska bo tillsammans allihopa i ett enda land utan varenda folkgrupp måste ha sitt eget levnadsrum. Det blir säkert mycket, mycket bättre efter valet då Socialdemokraterna med största sannolikhet kommer att vinna (Svenska folket ÄR så jävla dumma i huvudet, det har dom bevisat flera gånger om) och statssultan Mona Sahlin tillträder som envåldshärskare. Fy fan vilket jävla land att bo i alltså, jag ska emigrera till ett land som inte tar emot invandrare eller Mona Sahlinare.

Lämna ett svar