Politik är inte humor.

Jag brukar gilla att kolla på Fredrik Wikingsson och Filip Hammars olika TV program. Vad jag däremot inte gillar är när komiker ska försöka vara politiska och då självklart kör några okunniga ”cheap shots” emot gammelpartiernas hatobjekt nummer ett; Sverigedemokraterna. Dessa utspel brukar alltid vittna om komikernas okunskap angående vad partiet står för och verkar mest bestå av medialögner som dom har hjärntvättats med genom åren. Dom har inte gjort någon som helst egen research och verkar inte vilja ha någon annan bild av vad SD står för annat än den förljugna bilden i PK-media. Nu har Fredrik och Filip mer eller mindre blivit en del av det svenskfientliga och politiskt korrekta maskineriet, kolla på den här videon så fattar du vad jag menar:

Filip och Fredrik verkar tro att SD seriöst är RASISTER, att dom inte vill ha invandrare i sitt parti och att dom vill kasta ut alla invandrare som bor i detta land. Det är så långt ifrån sanningen som det bara går att komma! SD har flertalet invandrare i sitt parti; många invandrare från mellanöstern som har konverterat från islam till kristendom, dessutom flertalet kristna syrianer (Kaldéer) som kandiderar för dom. Plus att deras tidigare andre vice partiordförande som nu är ledamot, är från Ungern (Anna Hagwall). Det enda SD säger är att man ska ställa krav på de invandrare som kommer in i Sverige och att dom vill att invandrare FRIVILLIGT återvänder till sina hemländer. Dom vill alltså inte kasta ut någon ur Sverige och dom tycker i regel att om vi hade haft råd med det så skulle vi kunna fortsätta med denna massinvandring. Dessutom tycker dom att svenskheten bara ligger i kulturen och beteendet och att vem som helst blir svensk bara dom beter sig som svenskar.

Jag är så otroligt trött på denna trend där Sveriges ”komiker” visar sitt rätta ansikte i invandringsfrågan och kommer med något utspel angående rasism, hur hemska Sverigedemokraterna är osv. Överhuvudtaget så tycker jag att politiska utspel inte hör hemma inom humorn, man ska separera dessa två så mycket det bara går. Däremot måste jag erkänna att vissa delar av Peter Settmans nya program ”Elfte timmen” på SVT var rätt roliga. Men självklart så får man en massa PK propaganda av den ignoranta invandraren och svenskhataren Soran Ismail även i det programmet.

Glöm inte att rösta den 19 september, rösta Sverigevänligt: Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna eller Svenskarnas parti.

Lämna ett svar