Det värstas skraplotteri.

För ett litet tag sedan hade jag den obeskrivliga äran att bli påhälsad av ”Det värstas skraplotteri” som jag valt att kalla dom. Representanterna från Det värsta påstod dock att dom egentligen var poliser, att jag var misstänkt för sexuellt ofredande, att dom skulle genomföra en husrannsakan och ta med mig ner till stationen för att förhöra mig. Det värstas representanter puttade på mig, skrek åt mig och försökte bossa över mig i mitt eget hem. Tydligen hade jag vunnit deras högvinst genom att vara den värsta människan i världen: en hemsk och farlig busringare. Samtidigt som mina ägodelar som inte hade ett dugg med det livsfarliga lönnmördarsamtalet att göra togs i beslag så åkte jag iväg med Det värstas representanter till deras huvudkvarter för att hämta ut andra delen av min vinst.

[youtube bZZvJOz0Hc0]
Det här är dom i ett nötskal.

Andra delen av min vinst var någonting som skulle ge sken av att vara ett vanligt förhör men visade sig istället vara en regelrätt utskällning, fullsmockad med känsloargument och påståenden om att jag måste vara sjuk i huvudet utfört av två av Det värstas rabiata representanter. En av representanterna förklarade att av alla vinnare i Det värstas skraplotteri som bland annat har varit mördare och våldtäktsmän, så var jag med min hemska busringning det allra värsta hon varit med om. Nu börjar jag faktiskt förstå varför vänner och nära bekanta har kunnat bli rånade och misshandlade utan att gärningsmännen som många gånger blivit utpekade eller själva erkänt dådet har gått helt fria eller knappt haft någonting med Det värstas representanter att göra.

Det allra värsta man kan göra är att ringa en humorlös kärring som själv provocerar och kastar bensin på elden genom att inte vilja lägga på luren trots att du flertalet gånger försökt att avsluta samtalet och som sagt flera gånger att ”Jag tror inte ett dugg på vad du säger”. Det finns ingen ursäkt för detta hemska beteende och det är fullt rimligt att vissa invandrargäng som misshandlar, rånar och våldtar svenska ungdomar, vuxna och pensionärer och sedan har ihjäl dom efter knullandet kommer undan med detta. Det värsta man kan göra är ju verkligen att ringa en alldeles uppenbar busringning i egenskap av en helt otrolig och fantasifull karaktär som ingen går på förutom korkade idioter till kärringjävlar.

Lämna ett svar