Splogga mig i arslet.

Jag har en massa spam bots som registrerar sig dagligen och skapar bloggar. Det är inte hundratals per dag men ändå irriterande. Testade med att ändra i .htaccess, det fungerade inte. Sedan har jag testat tre olika tillägg som sägs avvärja spamregistreringar, hjälper inte ett dugg verkar det som! Nya bloggar är tomma (Inget inlägg för boten-Anna att redigera och skriva reklam i) och jag måste manuellt godkänna dessa spamanvändare så jag tror inte att ni ser röken av dom ärligt talat. Eller? Jag vill inte radera skräpanvändare/bloggar vareviga dag, oavsett om det bara är ett fåtal. Jag vill kunna koncentrera mig på att förbättra hemsidan och glädja mina besökare med nya roliga grejer.

Ska jag behöva köpa Wpmudev – Anti-Splog för att bli av med problemet eller? Jag har absolut inte råd men fan att det inte finns något enkelt, gratis sätt att bli av med skiten på?

Lämna ett svar