Filmjölksfjärten, fläskmongot och menlösa one can short of a sixpack kärringen i effektiv och tyst älskog medelst en av träck hårt nedsmutsad stjärtplugg.

Fläskmongot känner VD:n på bostadsbolaget och han ska se till att jag blir vräkt härifrån. Här borta där jag bor har jag en sinnessjuk gubbjävel och två störda kärringar som grannar. Tidigare har jag spelat lite hög musik om kvällarna och nätterna och det tyckte dom tydligen var så jävla farligt. Eller rättare sagt så var den sinnessjuka gubben som en lakej åt en kärring till granne som inte själv vågade plinga på så han var här och klagade typ två gånger. Den sinnessjuka gubben har sagt till mig ”Jag ska se till att du blir vräkt härifrån”, och trots att jag för det mesta är relativt tyst och spelar musik (Knappt ens på hög volym) högst fram till kl 21-22 på kvällen så verkar han fortfarande stå kvar vid denna hotelse.

Faktum är att jag inte ens har kunnat spela musik under en längre period på grund av att jag fick min dator stulen av polisen. Nu har jag fått låna en dator och har därför återgått till att kunna fixa med min sida och spela lite musik sådär ibland på normal volym, ingenting anmärkningsvärt alls. Men när jag träffade på gubben och hans kärring i hissen för ett litet tag sedan så frågade han ”Har inte du blivit vräkt än?”, vilket i och för sig är en ganska korkad fråga att ställa eftersom jag ju var på väg upp till min lägenhet när han ställde frågan.

Självklart förklarade jag att jag inte har blivit vräkt och att det inte finns någon anledning till att vräka mig. Men gubben påstod med en överlägsen röst, ungefär som när vi fejkar i en EC busringning, att ”Det är bara en tidsfråga”. Sedan har jag träffat på honom i tvättstugan bland annat efter detta och självklart försöker han burra upp sig och låta överlägsen. Det är väl inte så mycket dom orden han säger, men sättet han säger det på. Han brukar säga: ”Jasså det är du!”, med en retsticksarselröst som skulle få den mest liljevantade fitta till konflikträdd fegis att se rött och vilja slå ihjäl fanskapet.

Att han sedan resonerar som en femåring trots att han är en bra bit över femtio år, snackar om att han ”Känner VD:n på bostadsbolaget” och tror att detta per automatik ger honom en gyllene biljett till att få vem han än irriterar sig på att bli vräkt, så är ju det ett ytterligare bevis på att han inte är helt frisk i huvudet. Nej jag tänker absolut inte vika av som en feg hund och ”ta den i röven” för att någon sinnessjuk skitgubbo och skitkärring vill att jag ska vara onaturligt tyst och medgörlig. Som han själv gafflade om tidigare ”Om du vill kunna spela hög musik så får du flytta till en villa”, exakt samma sak kan i så fall appliceras på honom och hans överdrivna krav på att det ständigt ska vara tyst som i graven i hela huset – han kan köpa en egen jävla villa och bosätta sig i tillsammans med sin fruga och den där fega, filmjölksfjärten till kärring som inte ens vågar ta sina egna strider och får en psykisk kollaps av att någon spelar lite musik på normalvolym kl 20.30 på kvällen. Ska jag ens behöva förklara att titeln på funderingen gör gällande att gubben, hans fru och den andra tokiga kärringen som är granne med mig brukar ha ”old people sex” med varandra och är ena riktiga swingers?

[youtube -dW6i_TUJrA]
Är det såhär jag ska behöva göra för att blidka honom eller?

Vart tog den hemska lilla rassen vägen? Ni har säkert hört talas om den uppmärksammade så kallade ”Nya lasermannen”. Det påstods flitigt att han av rasistiska motiv enbart valde att beskjuta invandrare. Att skottlossningar är vardagsmat i Malmö vet vi ju sedan tidigare. Men det verkar ju inte särskilt intressant att lägga resurser på det så länge som det ”bara” handlar om krimininella uppgörelser mellan olika gäng. Nu är det däremot en vit man som påstås haft ett rasistiskt uppsåt gentemot gemene invandrare, då slås det minsann på stora bongotrumman och polisen lägger ut oändliga resurser på att få fast denna ensamma skytt och hemska rasist. Vad dom egentligen borde göra är att samla ihop alla svartskallar till gängmedlemmar  i en bunt och släppa lös en exekutionspatrull på avskummet. Men i alla fall så har dom ju med stor sannolikhet hittat den hemska rassen nu i form av en vit, svensk/finsk man som är släkt med den folkkäre artisten Sune Mangs.

Vila i frid Sune Mangs 1932–1994.

Tycker ni inte att det är ovanligt tyst just nu? Om det hade kommit fram information om att Peter Mangs verkligen utfört dessa dåd enbart på grund av någon slags rasistisk agenda och att Sverigedemokraternas (Vad nu dom har med rasism att göra?) intåg i riksdagen skulle ha varit en utlösande faktor för dessa skjutningar så hade ju detta slagits upp med megamastodonttubriker i Aftonhoran, FittExpressen och alla andra oseriösa tidningar för länge sedan. Snarare tror jag att, häng med mig nu; Peter Mangs agerade som han gjorde enbart på grund av att han är mentalt störd. Jag tror att det var en slump att det blev just invandrare som han skjöt för att i Malmö bor det i princip bara invandrare nu för tiden. Trots att polisen var tydliga med att det där ”högerextrema” tjafset bara var ett av spåren dom gick efter, att dom undersöker ALLA möjligheter och att polisen inte påpekade på något vis att det ”högeretrema” spåret skulle vara mer hett än andra så fick media en ny laserman att skriva om helt plötsligt. Hur fan i hela glödheta helvete hänger det ihop?

Media borde sluta ljuga och ge oss den ofabricerade sanningen, utan några som helst krav på överdrivna eller direkt förljugna sensationsrubriker. Det är klart att det kanske blir tråkig läsning och inte alls lika kul när man inte får läsa om alla ”sexchocker” eller potentiella lasermän och dösknarkarnazister som klampar omkring på Sveriges gator och skjuter ihjäl alla svartmuskiga små änglar som är våran framtid. Ibland är sanningen inte alls så fantasirik eller sensationell som man kan tro. men med sanningen som vapen så vinner man alltid kampen. Peter Mangs är helt enkelt en djupt störd man (Precis som fläskmongot till skitgubbe jag skrev om tidigare)  som säkerligen hade kunnat få hjälp för sina problem om det inte vore för Sveriges havererade psykvård och att vissa människor är mer värda än andra.

Jag tar starkt avstånd från det som Peter (Sannolikt) har gjort men samtidigt förstår jag mycket väl att han blev så illa tvungen att manifestera sitt behov av psykisk hjälp på något radikalt vis. När alla vägrade lyssna på honom så blev han tvungen att ta i  med hårdhandskarna. Nej nej, jag har säkert helt fel! Han var bara en blodtörstig och kallhamrad invandrarmördare som fann sexuell njutning i att skjuta skallen av alla färgade människor han såg. En riktigt hemsk och allt igenom ond människa. Har ni inte sett hur hemsk, tokig och farlig han ser ut på den där välanvända bilden av honom som du kan se här bredvid?

Lämna ett svar