Fjofo fifo med herrarna i hagen

Ni alla vet nog om att Wikileaks grundaren Julian Assange är misstänkt för våldtäkt i Sverige. Men är detta egentligen hela sanningen? Har den sprängkåta snuskhummern och monstret Julian häckat i buskarna och väntat på första bästa kvinna som han sedan kastat sig över och våldtagit i ”arslet, fittan och överallt”? Nej, självklart inte. Kvinnan var med på samlaget och något tvång var det inte frågan om (Vad jag har hört), utan snarare rörde det sig om att kondomen pajade / eller att den skulle ha saboterats av Julian Assange enligt åklagaren. Okej det kanske var så att tjejen tog illa upp när kondomen råkade paja, och? Det är för i helvete inte våldtäkt för det!

Dessutom kan man ju fråga sig varför det alltid är mannen som ska ansvara för preventivmedel? Männen har bara sin kådis medans kvinnorna har P-ring, P-stav, P-piller, pessar, spiral och fan och hans moster. Om nu den här kvinnan var så rädd för att knulla utan kondom och att hon skulle bli gravid, varför använde hon inget preventivmedel själv utan tog det för givet att Julians kådis (Som absolut inte är hundraprocentig) skulle hålla? Julian släpptes fri mot borgen med vissa restriktioner i December 2010. Man får hoppas att det elitist-feministiska svenska  rättssystemet lägger ned alla anklagelser mot honom, för det skulle ju vara en ren travesti om han dömdes för att en kondom råkade spricka under ett samlag som både han och kvinnan var med på.

Sedan läste jag om att den före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman har dömts för sitt ”sexköp” som bestod av att han förförde och knullade med en 20 årig tjej som i efterhand visade sig vara prostituerad. Enligt Magnus så visste han inte ens att kvinnan vara prostituerad och han betalade inga pengar till henne efter samlaget heller. Jag tror absolut att det han säger är sant och jag tycker det är tråkigt att se hur herrar som är framgångsrika bland damerna blir misstänkliggjorda och trakasserade av polisen och rättsapparaten. Att eftersträva ett liv som Casanova i Sverige är förenat med riktigt stora risker, det ser man inte minst i dessa fall som jag har tagit upp. Den där AIK negern Dulee Johnson dömdes tillsammans med Hedman. Men den negern är säkert skyldig! Han har säkert våldtagit en massa tjejer i bajan, tuggat khat och betett sig som negrer brukar göra i största allmänhet… Jävla neger!

Till sist vill jag bjuda på en glad melodi som knyter an till själva ämnet, lyssna och njut:

[youtube OY5Y2Engtyo]

Lämna ett svar