Melodipridefestivalen är igång igen

”Festival med bögar och flator, har vi något val?” JA! I  just det här aktuella fallet så har vi ett val;  att stänga av våra tv-apparater eller titta på någonting annat. Självklart så syftar jag på den groteska bögälskarfestivalen,mera kallad melodifestivalen. Minst varannan tävlande ska vara homosexuell, androgyn eller invandrare av något slag och programledaren/ledarna ska alltid vara inlismande och putslustiga smilfinkar, sådana som verkar vara så folkliga och gå hem hos lobotomerade Svensson som sitter och jäser i tv-fåtöljen. Skit i att din gamla mamma ligger helt ensam på ålderdomshemmet med infekterade liggsår med skit i och kvider, skit i att brottsligheten ökar lavinartat och att våldtäkter, personrån och misshandel i princip är vardagsmat och skitvanligt. Nu är det dags att fokusera på den härliga, folkliga och fina melodifestivalen. Det viktigaste är ju ändå hur det går för din favoritartist.

Hur gick det för din favorit förresten, skickade du tillräckligt många SMS röster? Det är viktigt vet du! Om det inte gick bra just nu så kan ju din favvoartist komma till andra eller tredje chansen. Eller hur många jävla chanser dom har nu igen? Melodifestivalen är ett fördummande gift som media använder sig av i kombination med grov politiskt hjärntvätt för att kuva det svenska folket och flytta fokus från allt som egentligen är viktigt. Du ska helst inte bry dig ett dugg om politik, förutom när det gäller att fördöma det rasistiska och hemska partiet Sverigedemokraterna. Annars så pendlar du mellan de röda och blåa i makten nästan var fjärde år, beroende på vad som är inne just då.

Det spelar väl ingen roll vad du väljer? Att politikerna är folkvalda betyder väl alltid att dom tillvaratar FOLKETS intressen, så det blir väl ”bra” vad du än väljer? Det är ingen fara, dom kan det där och du behöver inte bry dig ett dugg. Sätt dig du och kolla på den tjugonde deltävlingen i Melodifestivalen istället och skit i allt annat. Du är en marionett docka som lyder under den politiska makteliten och den tredje statsmakten, du har inget eget medvetande utan följer bara med strömmen likt den kappvändare du är. Jag hoppas att det här inte stämmer in på just dig som läser den här funderingen, jag hoppas att du kan tänka själv och att du ifrågasätter all politiskt korrekt propaganda från media och… Jag hoppas att du har förstått?

Lämna ett svar