Kryp tillbaka ner i den autonoma (röv)håla du kom ifrån, David Baas.

Expressen ”journalisten” David Baas har skivit en skitstinkande sörja till artikel där han som vanligt försöker smäda sitt hatobjekt nummer ett; Sverigedemokraterna. Han har varit i kontakt med ett gäng skvallerkärringar till riksdagskvinnor som har spridit obekräftade rykten om att Jimmie Åkesson och Kenth Ekeroth skulle ha haft högljudda och grisiga fester i sina övernattningslägenheter i Gamla stan. Dessutom har David Baas kontaktat ett hotell i närheten som, av politiskt korrekta skäl, har portat SD:s riksdagsledamöter från att besöka deras pub och restaurang. Detta försöker Baas självklart koppla ihop med ryktesspridningen och dom påstådda ”Högljudda festerna” hos de SD-aktiva och insinuerar att de skulle ha betett sig illa på denna pub.

Det beror också på att vi har personer med utländsk bakgrund som jobbar här och då vill vi inte ha dem här, säger en i personalen.

Det är så lustigt att en anonym anställd uttalar sig om att portningen ”också” berodde på att dom har svartskallar anställda på sin restaurang. Vaddå ”också”, din anonyma piece of shit? Du har inte kommit med någonting som bevisar att det ens skulle ha förekommit något olämpligt eller svinigt beteende på eran hotellpub från SD ledamöternas sida. Allting handlar snarare om att du och alla anställda på hotellet där du arbetar är såpass ”PE-KÅ” hjärntvättade att ni ser Sverigedemokrater som rasistiska monster som hatar alla invandrare, och som bara måste börja heila så fort dom ser en person med annorlunda hudfärg. Problemet existerar bara i era trångsynta hjärnor och ni är helt dumma i huvudet och outbildade. Om det verkligen skulle ha rört sig om ständigt återkommande och allvarliga störningar från SD ledamöternas sida så tycker man ju att det borde finnas LIIIITE mer bevis för detta än en massa lösa rykten.

PK restaurang

David Baas hade t.ex. kunnat kontaktat störningsjouren eller hyresvärden och frågat hur många anmärkningar eller varningar det fanns på Jimmie Åkesson respektive Kenth Ekeroth. Så har inte skett, gissa varför? Jo det är med största sannolikhet för att hela den här historian är kraftigt överdriven eller helt enkelt en ren och skär lögn från opponerande politiker som hatar Sverigedemokraterna från djupet av sina hjärtan och gör precis allt för att försöka smäda dom. Förresten är det så att även om alla dessa lösa rykten skulle bekräftas och visa sig vara helt sanningsenliga så bevisar det ingenting annat än att Sverigedemokrater också är helt vanliga människor. Wow! Vilken newsflash att även Sverigedemokrater kan supa sig redlösa precis som vilka andra människor som helst. Och ett dubbelt WOW!, för att dom under berusning av alkohol kan bete sig olämpligt och vara lite högljudda. För inte är det väl så man brukar bli av alkohol heller? Nej, utan det måste ju bara bero på att dom är just Sverigedemokrater och inga andra politiker skulle bete sig så illa… Sääääääkert!

Expressen har sökt Jimmie Åkesson.
– Hade det varit ett verkligt problem och att personer inte skött sig hade det kanske varit en sak för partiledaren, säger Åkessons pressekreterare Linus Bylund.
Har Jimmie Åkesson deltagit i några fester?
– Nej. Jimmie är inte en festprisse på det sättet.
Kent Ekeroth skriver i ett mejl till Expressen:
”Jag har inte fått någon erinran från hyresvärden att det skulle förekomma otillåtna ljudnivåer. Mina grannar har all möjlighet att föra fram formella klagomål till hyresvärden – något sånt har dock mig veterligen ej skett”.

Precis som jag trodde så rör det sig alltså om ILLASINNADE LÖSA RYKTEN.

Här kan du läsa ”clap trapen”.

Lämna ett svar