En skitstinkande parfymbomb rätt upp i snoken.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och tryna i sängen och snarka ljudligt så att grannarna blir störda. Rätt åt dom förresten! Dom brukar störa mig genom att gnissla med  balkongdörren och skrika på nätterna (Idioterna ovanför), samt att dom brukar lägga ut stinkande soppåsar i trapphuset (Mina närmaste grannar). För att försöka maskera  stinklukten av sopor så har dom hängt upp två parfymbomber till Wunder baums. Deras stinkande jävla soppåsar och Wunder baums är hundra gånger mer störande än att spela lite ”dunka dunka” musik om kvällarna som jag kanske har gjort mig skyldig till någon gång.

Jag har tidigare skrivit om den sinnessjuka herre jag bor granne med, ni kanske minns ”Fläskmongot”? Jag slängde ner doftgranarna i hans brevinkast för jag tänkte att dom kan han ju fästa i sina armhålor och använda som en effektiv deodorant eftersom han är en stinkande skitgubbe. Eftersom jag hade missat att riva av snörena till doftgranarna så hade apan till gubbe gått och hängt upp dom igen. Nu har jag i alla fall rivit av snörena och slängt skiten på golvet.

Förhoppningsvis så fattade  han den hinten och att ett litet trapphus inte ska vara som en gaskammare med stinkande sopor och stark parfym. Okej om man inte orkar gå ner med soporna direkt och låter dom stå innanför dörren ett litet tag, men inte att man gör som dom och ställer sina soppåsar utanför dörren och låter dom stå i flera timmar utan att gå ned till sopkärlet med dom. Att dom ens har mage att klaga på mig är ytterst skrattretande.

Lämna ett svar