Hundralappen bah flög in i teven!

Hur jävla dumma i huvudet är vissa människor? En korkad idiotgubbe har gått på charlatanen Uri Gellers pajaskonster och anklagar nu Uri för att ha stulit en hundralapp av honom, genom teven. Kan det inte bara ha varit så att han trodde att han hade kvar denna hundralapp i plånboken och att han glömde bort att han redan handlat för den? Eller att han helt enkelt har slarvat bort hundralappen?

Uri Geller har blivit debunkad flera gånger, det finns flera videor på Youtube där man kan se hur Uri genomför sina trick och hur han lurar folk. Men ändå verkar det finnas en del idioter som går på hans partytrick och tror att det ligger någonting övernaturligt bakom det hela. Det är väl helt enkelt så att folk VILL tro på övernaturliga fenomen, dom vill tro på en högre makt osv. Så dom förkastar alla kritiker, trotsar all logik och tror lite som dom själva vill.

Läs artikeln på skitarsliga Aftonbladets hemsida

Lämna ett svar