Dum-dumokrati

Vad är vitsen med demokrati? Det kan man fråga sig efter att ha sett hur beydelsen av begreppet demokrati har förändrats och devalverats genom åren. Demokrati har inte  längre någonting med folkstyre att göra. De folkvalda politikerna representerar till största delen INTE folkets vilja och åsikter, vi har inte ens beslutande folkomröstningar utan endast rådgivande och när det gäller dom allra viktigaste frågorna så får vi inte folkomrösta överhuvudtaget. Lissabon-fördraget röstades igenom av riksdagen, utan att folket fick säga sitt. Att vara en demokrat i dagens samhälle verkar vara liktydigt med att man innehar politiskt korrekta åsikter, att alla måste tycka exakt likadant och alla måste vara för en obehindrad massinvandring och att man inte får ställa några som helst krav på alla invandrare som väller in i landet. Invandringskritiker kallas konsekvent för ”Anti-demokrater” och bespottas för att dom rakryggat säger sanningen, en sanning som de flesta politiker inte verkar vilja ta i sin mun. Snarare är det så att dessa ”främlingsfientliga anti-demokrater” är en naturlig del av demokratin och dom utgör en röst för alla svenskar som är kritiska till det mångkulturella experimentet.

I en verklig demokrati där det råder en yttrandefrihet som är värd namnet så ska ingen som engagerar sig politiskt behöva vara rädd för att t.ex. förlora sitt jobb, eller bli uteslutna ur  fackföreningar. Dom ska inte bli svartmålade och kallade för öknamn och dom ska ha precis lika stor rätt att uttala sina åsikter som alla andra. Istället för att med näbbar och klor försöka attackera, svartmåla och förlöjliga dessa ”främlingsfientliga anti-demokrater” så är det bättre att ni försöker bemöta dom i sakfrågorna. Men det vet ni ju att ni har ingen som helst chans att vinna debatten och det slutar alltid med att ni målar in er själva i ett hörn och bara sitter och rabblar en massa politiskt korrekta floskler och känsloargument. Dom enda riktiga anti-demokrater som finns är väl egentligen nationalsocialister, om det ens finns några sådana kvar i Sverige? Vad jag har förstått så är Svenskarnas Partis ideologi löst baserad på nationalsocialismen? Det skulle väl i så fall vara dom som är anti-demokrater, eller är jag helt ute och cyklar nu? Men i en riktig demokrati, med en äkta yttrandefrihet, så ska även personer som är anti-demokrater få sin röst hörd och dom ska ha precis lika stor rätt att uttala sig.

Sverige är en demokratur utan dess like med konflikträdda, korkade och liljevantade konformister som följer med strömmen och inte vågar ta i med hårdhandskarna emot eventuella problem. Riktiga slack-yawed yokels med andra ord.

Lämna ett svar