Drive, whore!

Har ni hört om bussen som ”skenade” vid Slussen? Ska jag ge min hemska och manschauvinistiska åsikt så tror jag inte att det var något fel på bussen. Felet var snarare att dom lät en kvinna sitta bakom ratten till en stor jävla koloss till buss, ett potentiellt massmordsvapen. Alldeles oavsett om kvinnan har många års erfarenhet med att köra buss så råkar det vara så att kvinnor har lite av specialitet i trafiken: kvinnor är så osäkra i sin roll som förare att dom jämt och ständigt fattar fel beslut, och dessa beslut leder till ödesdigra konsekvenser. Ibland blir kvinnorna rädda, osäkra och frustrerade när dom behöver fatta snabba beslut och deras hjärna hänger inte med. Detta brukar resultera i rent idiotiska saker som att dom råkar stampa på GASPEDALEN istället för bromsen. Jag tror att det var exakt det som hände i det här fallet och det är många kvinnor som har mördat eller skadat personer allvarligt på grund av denna förväxling av pedaler.

Jag startade upp bussen precis som vanligt. Precis när jag hade lagt ur parkeringsbromsen så rusade motorn så fruktansvärt. Jag ställde mig på bromsen allt jag orkade, men jag fick inte hejd på bussen.

Skräcködlans buss

När hon märkte att bussen inte stannade, som ett direkt resultat av att hon ställde sig på gaspedalen och inte bromsen, så kanske hon borde haft sinnesnärvaro nog att flytta sin jävla fot till bromsen på en sekund. Men så kan det gå när kvinnor blir rädda och frustrerade i trafiken, då blir dom livsfarliga mördarmaskiner. Kärringen ville tydligen köra ihjäl bland annat ett barn i en barnvagn. Men det lyckades hon inte med tack vare ingripande från vad jag bara kan anta att det var en MAN som var på plats och plockade ut ungen ur vagnen.

Det var väl egentligen inte ens nära att ungen skulle bli överkörd, men vagnen lyckades hon klippa och hon skadade sex personer i alla fall, så hon var nog nöjd. Kärringen till busschafför uttalade sig om att händelsen ”Var som en skräckfilm”. Det håller jag med om för varhelst en kvinna befinner sig bakom ratten till ett fordon så kan situationen snabbt utvecklas till en riktigt oförutsägbar och brutal skräckfilm. Aftonbladets rapportering om händelsen är så oseriös så att man bara kan skratta åt dom. Aftonbladet tog med vittnesuppgifter där någon kom med knäppa uttalanden som att ”Det var som ett slagfält” och pojken i barnvagnen kallades för mirakelpojken. Otroligt oseriöst! Även om kärringen hade lyckats döda dom sex personer som nu bara blev skadade, plus om hon hade kört ihjäl barnet, så hade det daltats som fan med den kvinnliga bussföraren och folk hade tyckt synd om henne. Det är vansinne! Hon är ju för helvete en FÖRÖVARE och inte ett offer på något vis.

Kvinnor bör i vilket fall som helst ej ha tillstånd att framföra ett motoriserat fordon. När vi ändå håller på så tycker jag vi kan ta ifrån dom deras rösträtt också. Om dom inte ens klarar av en sådan enkel sak som att trampa på rätt pedal i trafiken så är dom ju knappast kapabla att fatta svåra beslut om vilka som ska sitta i riksdagen och styra skutan Sverige.

Här kan du läsa snyfthistorian där kärringen till busschafför tycker synd om sig själv:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2453923/bussforaren-var-som-en-skrackfilm

Lämna ett svar