Verkar snurra lite uppe i kolan?

Jag använder mig av tjänsten snurra.se för att göra reklam för Danfun och få in  fler besökare. Snurra är en gratistjänst som faktiskt fungerar och gör sitt jobb. Det fungerar alltså så att man postar länkar till sina blogginlägg som visas upp på andra personers bloggar. Det verkar dock som att dom ger avslag på blogginlägg som är kritiska emot kvinnor. Mitt blogginlägg Drive, whore! blev nekat med förklaringen ”Kvinnosyn från 1800 talet”, wow! Verkligen ett dräpande argument. Det enda jag gjorde i det blogginlägget, i runda slängar, var att belysa ett bland kvinnor ganska vanligt fenomen: att dom ofta blir rädda och frustrerade i trafiken vilket ibland leder till att dom inte ser skillnad på broms och gaspedalen.

Faktum är att kvinnor inte alls är särskilt säkra eller bra bilförare som alla elitistiska feminister till lobbyister och vissa politiker  försöker få oss att tro, men i dagens samhälle är det politiskt inkorrekt att skriva om denna vedertagna sanning. Jag har skrivit flera inlägg som man säkert kan se som mer ”kontroversiella” än det jag skriver om nu, varav vissa jag även har postat på snurra.se. Kanske gillade dom inte att jag skrev att kvinnor inte borde få framföra ett motoriserat fordon och att dom inte borde ha rösträtt?

Detta ser jag inte som en ”kvinnosyn från 1800 talet” utan det är snarare ganska logiskt: om man inte ens klarar av att bemästra prekära situationer i trafiken utan att ”råka” stampa på gasen istället för bromsen så kanske man inte ska ha ett körkort överhuvudtaget, eller hur? Klarar kvinnorna inte ens av att se skillnad på gasen och bromsen och med tanke på att dom faktiskt är så dåligt insatta i politik som dom är, så tycker jag absolut inte att kvinnor ska ha rösträtt. Män som beter sig likadant och nyanlända invandrare (INTE flyktingar, invandrare är vad dom är) oavsett kön som inte ens kan språket ska inte heller ha dessa rättigheter i min mening.

Favorit i repris från när en skitnödig PK nisse kommenterade en av mina gamla funderingar:

Har läst många av dina funderingar och har stört mig på ett mönster, varför är det alltid de mest svaga/utsatta i samhället du ger dig på (kvinnor, homosexuella, invandrare).. varför hela tiden sparka neråt?

Det finns alltså vissa speciellt skyddsvärda grupper som det är så otroligt synd om och som är immuna mot kritik. För att kväsa debatten och för att slippa ta tag i problemen så försöker man vifta bort all kritik med att ”Du har ju en kvinnosyn från 1800 talet” eller ”Sluta sparka på den som redan ligger”. Aldrig i livet att dessa jeppar skulle komma med några riktiga motargument. Verkligen patetiska, hjärntvättade och sorgliga människor.

PK fjantarna i ett nötskal:
[youtube xG1wuVE3RSY]

Lämna ett svar