Jag ska göra (väder)kaos med dom

Aftonbladet och Expressen är så jävla oseriösa så att klockorna stannar. Om det är nyhetstorka så brukar dom rent sonika hitta på fejkade nyheter, skriva om helt ointressanta icke-nyheter, eller så skriver dom helt enkelt en artikel om hur ”ovanligt väder” vi har. Trots att väderleken alltid har varit oförutsägbar och varierat åt både det enda och andra hållet så är det helt plötsligt så att helt normal väderlek blir nyheter. Sjukt!

Allt är KAOS, allt är EXTREMT och det finns nästan ingenting som kan rädda oss från det livsfarliga klimathotet, enligt dessa stollar.

I Expressen skriver dom om det ”Galna vädret” (Från idag). Det enda som är galet är uppe i deras huvuden, dom har en allvarlig hjärnskada och borde egentligen spärras in på hispan allesammans.

Dessa klimathetsande, lögnaktiga skitartiklar är ungefär lika seriösa som när Aftonbladet skriver om att kungens hund har fått knulli. Jag skulle föredra om dom kunde hålla sig till enbart sådana oseriösa artiklar i fortsättningen. Oseriösa artiklar som bevisar att dom inte är någonting annat än sensationslystna skvallerkärringar, och där dom inte försöker lägga sig till med en attityd som att ”Det här skriver vi för att vi bryr oss så mycket om dig och vill rädda våran framtid”. Dom är bara lögnaktiga douchebags.

Bildkollaget här ovanför till vänster innehåller flera rubriker från 2007. Men det har inte blivit bättre på den fronten bevisligen.

Lämna ett svar