The king is dead

Har ni hört om att en massa idioter håller på och lever rövare i England? Det är ganska omfattande kravaller, stölder, bränder och en hel del skadegörelse. Föga förvånande så är det invandrare som håller på och kravallar. Det hela började med att en kriminell gangster tillika invandrare (Som Aftonbladet försöker få till en helt oskyldig, snäll och fin far till fyra barn) skjöt mot snuten som besvarade elden och dödade ihjäl gangsterblatten. Efter detta så har hela helvetet brutit lös! En härlig blandning av ”Restaurang mångkultur”, bland annat negrer och judar, samarbetar och gör gemensam sak mot England och det engelska folket. Varför blev svartskallarna så arga? Det kanske rent utav var så att det var deras kung, alltså kungen av skitslöddret som snuten lyckats fragga?

Rättrogna skitslödder och stora rojalister som dom är så var dom tvungna att försvara sin stupade konungs heder. Jag har lite svårt att förstå hur man kan försvara någonting icke existent, men okeeej. Självklart väljer Sveriges förljugna mediakår att fokusera bara på det fåtalet ljushyade skitslödder som av någon outgrundlig anledning samarbetar med blattarna. Dessutom letar dom specifikt efter invandrare som fallit offer under kravallerna som dom kan lyfta fram. Dom försöker alltså skapa en falsk bild av att det till största del handlar om vita ligister och svarta offer. En ljusglimt är dock att några engelska vita män och fotbollssupportrar fick nog av förstörelsen och har bestämt sig att samarbeta för att slå tillbaka mot invandrarpöbeln. Det blir ett härligt litet raskrig med andra ord.

Heja Enfield Army, krossa svartskallarna!
[youtube h6p4itkdLi8 627 400]

Ortodoxa judar som deltar i kravallerna:
[youtube 9OMD_xeKV34 627 400]

Lämna ett svar