Clean all the shit!

Just nu städar jag lite i min stora fina lägenhet. Är man rund och go’ som jag är så blir det svettigt och jävligt efter en kort stund, men nån måste göra det och jag har inte råd att betala för städhjälp. Behöver jag ens skriva någonting om att jag helt saknar inspiration på idéer för roliga podcast-avsnitt? Senaste avsnitt var väl för en månad sedan eller… Jag minns inte ens. Tänk om jag var lite mer som Joe Rogan och kunde sända program på över en timme, cirka fem dagar i veckan. Men han känner ju å andra sidan en hel del intressanta personer som han kan bjuda in. Ja ja, bra försök av mig där, men komikern Harland Williams klarar av att driva en fett populär och fantasifull podcast med flera avsnitt per vecka alldeles själv.

Det handlar helt enkelt om dålig fantasi och sviktande motivation från min sida. Som statistiktjänsten Alexa.com säger ”There are 10,350,760 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Danfun, and this site has been online for more than nine years”. Men jag ska vara ärlig med att sidan har stigit lite i popularitet de senaste dagarna och att det inte var så länge sedan denna siffra låg på över sjutton miljoner. Jag har inte gett upp danfun.net helt utan jag kommer att köra på som en ångvält i ett år till och om inte besökarantalet stiger en hel del trots att jag har gjort reklam för danfun.net och sagt åt andra att reklama (*HINT* *HINT*)  så kommer jag förmodligen att lägga ner sidan. Sedan vore det inte fy skam om du ville skicka in ett litet bidrag heller. Kolla i sidomenyn eller inne i ett enskilt inlägg efter Payson eller Flattr knappar.

Tillbaka till – clean all the shit, nu då. Men du får inte glömma att du ska… :

Lämna ett svar