Uppföljare till klassikern Jägarna

Jag är ingen riktig bio människa och enligt mig har det oftast varit skit eller helt ointressanta filmer som har gått upp på bio de senaste åren. Men det är mycket möjligt att jag går och kollar på Jägarna 2 som har biopremiär den 9 september. Originalet från 1996 är en välregisserad klassiker av Kjell Sundvall, med riktigt bra skådespeleri av bland andra Rolf Lassgård, Lennart Jähkel och Jarmo Mäkinen. Den har precis den rätta thriller-känslan men även en del komiska inslag och flera klassiska citat. Jag hoppas att uppföljaren är minst lika bra men det går väl inte att göra en dålig film med skådespelare som Rolf Lassgård och Peter Stormare i huvudrollerna? Lennart Jähkel är självklart inte med i uppföljaren eftersom hans karaktär i första filmen begick självmord med dunder och brak.

[youtube SVkwLjcx2dE 627 400]

Här har du ett klassiskt klipp från första filmen. 😀
[youtube k4H5CrZPY2Q 627 400]

Lämna ett svar