Breivik är sjuk i hövve

Nu kommer sanningen fram angående Anders Behring Breivik, den norska terroristen.

Anders Behring Breivik bedöms som sjuk – och lär därmed inte dömas till fängelse.
Det är resultatet av den rättspsykiatriska undersökningen som lämnades in på tisdagen

Men vänta nu? Var han inte alldeles nyss en rättrogen högerextrem rasist enligt media? Eller kan det helt enkelt ha varit så att han bara var helt sjuk i huvudet med ett snurrigt hopkok av liberala, politiskt korrekta, invandringskritiska och nationalistiska åsikter som inte ens var förenliga? Det är alltid så jävla känsligt när man drar förhastade slutsatser om att ett terrordåd har utförts av en muslimsk terrorist, men att på otroligt lösa grunder utpeka våldsmän och mördare som ”högerextremister” har media tydligen inga som helst problem med.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2636391/utredning-om-breivik-klar

Lämna ett svar