God jul – negerstrul

Har ni sett det här, har ni hört det här? Tydligen är det några mörkhyade niggers som har bankat ihjäl en 44-årig tvåbarnsfar i Ludvika (Läs mer om händelsen). I dagens samhälle är det inte självklart att man ska kunna få gå ut på en trevlig fest, äta och dricka samt umgås med sina polare ifred. Usch så dum och naiv han var som på allvar trodde att kvällen skulle få ett bra slut. Självklart så var niggerjävlarna tvungna att sätta honom på plats rejält, hemska tanke att en en svensk man ska få ha det trevligt och må bra i sitt eget land utan att riskera att några äckliga fittniggers tar illa upp och slår ihjäl honom. Mannen hade begärt tjänstledigt för att han ville prova på att arbeta inom ABB. Nu fick ha ta tjänsteledigt för resten av livet istället på grund av den sinnessjuka massinvandringen där svagbegåvade apjävlar till negeräckel som har nära att ta till nävarna importeras på löpande band. Det kommer inte alls dröja särskilt länge innan det vita svenska folket byts ut mot vilt främmande folkslag helt och hållet. Regeringen arbetar aktivt för ett folkutbyte och flera importerade bråkstakar till invandrare hjälper dom på traven genom att mörda svenskar. Jag kan inte se någonting som tyder på att Sverige har en regering som verkar för sitt eget folk och lands bästa, utan snarare verkar det röra sig om en mångkulturalistisk och sionistiskt-toppstyrd sekt som slår ifrån sig minsta lilla kritik.

Sedan var det ju det där med niggern i USA som fick för sig att bränna ihjäl en gammal kvinna i en hiss, bah på sköj som en rolig grej sådär. Får mig nästan att tänka på någon riktigt brutal exploitation-skräckfilm från 80-talet typ. Men verkligheten överträffar nästan dikten.

A Brooklyn woman was horrifically burned to death in her apartment-building elevator yesterday when a maniac guy-pal sprayed her with flammable liquid and set her alight with a Molotov cocktail

Läs mer om händelsen: http://www.nypost.com/p/news/local/brooklyn/sent_to_fiery_grave_p9qfUZXfOfo6VJ1lWQK06O#ixzz1gtaC9vfi

Lämna ett svar