Lägg ner skit'n

Ja hej. Det blir en väldigt sen fundering, jag har helt enkelt inte haft lust eller ork att skriva någon tidigare och jag har i princip tröttnat på att blogga. Ni har väl inte missat att det går väldigt dåligt för sossarna och att Håkan Juholt dabbade sig rejält? Nu har dom bytt partiledare ännu en gång till någon okänd jeppe (Stefan Löfven) som man får hoppas kommer sänka partiet helt och hållet. Visserligen verkar han vara helt ren och det finns inget ”dirt” på honom, men han kommer säkert att försäga eller klanta sig på något sätt framöver. Vad ska vi egentligen med Socialdemokraterna till och varför skulle svenska folket ge dom ytterligare en chans att förstöra Sverige? Det finns redan en hel drös med invandringsliberala skräp-partier att välja mellan för alla svenskhatare och mer eller mindre alla partier har exakt samma destruktiva åsikter om hur landet ska styras ner i botten. Det finns inte längre någonting som gör sossarna unika och dom kan lika bra lägga ner det där skitpartiet och ansluta sig till Miljöpartiet eller några andra istället.

Ser ni vilken ful och äcklig mörkerman? En riktig jävla Lurch-kopia, ni vet han från Addams family?

Lämna ett svar