Spikklubba i öronen på pussygymmet

Jag har köpt ett gymkort och går ganska ofta och tränar. Det är inte för att bli någon jävla muskelknutte utan mest för att stärka ryggen då jag har diskbråck. Vad som slår mig är att detta gym i princip verkar vara skräddarsytt för kvinnor, trots att det påstås att det egentligen ska vara för alla och att det faktiskt redan finns speciella gym för enbart kvinnor. Det finns barnpassning, barnträning, speciell boxning för tjejer (och bögar).

Musiken som dundras ut ur högtalarna är även den anpassad för kvinnor och pussys. Formpressad, bögig dunka-dunka för folk som följer mängden och saknar en egen musiksmak. Dessutom har dom alltid igång flera stycken ”pussys with antennas” till dumburkar där det ständigt sänds ut en massa sitcoms med typisk kvinnohumor (rövtråkigt). Så jag brukar lyssna på musik i lurar med min mobil istället. Nyligen köpte jag ett par nya mobillurar med en väldigt underlig design som jag verkligen har försökt lära mig uppskatta. Hur jag än vrider och vänder på skiten, åt vilket håll jag än har dom, så blir det bara halvbra ljud.

Det allra ”bästa” ljudet får man om man passar in dom vassa och jobbiga plastpiggarna i öronsnäckorna så att lurarna sitter något sånär fast. Det känns som att slå in en liten spikklubba i varje öra och dessutom så glider lurarna alltid ner till ett läge där man inte hör ett skit, MEN där det känns behagligt att överhuvudtaget ha dom i öronen.

Kolla in piggen!

Ser ni hur spetsig och jävlig den är? Och det här ska vara någon slags ergonomisk design som passar perfekt i alla öron. I helvete heller! Då köper jag hellre ett par nya Jays-lurar i stället. Enkla proppar som man bah trycker in, som låter skitbra,  sitter skönt i öronen och inte ramlar ur.

Varning för Urbanista – San Fransisco. Den kostade 199 kr, det var 199 kr för mycket. Den kan dra helvete!

7 svar på ”Spikklubba i öronen på pussygymmet”

 1. Köp såna lurar med ”öron” som man spänner fast på öronen. Ser förjävligt ut men kan aldrig trilla av. Hatar också såna äckel glid lurar

 2. Ser ut som riktigt skräp det där, vanliga mjuka in-ear alla dagar i veckan.

 3. Oja, kan relatera till det du skrev om gymmet. Helt sjukt är det.

  Men du, gå till Biltema och köp ett gäng lurar för 70-lappen bah! Svinbra ljud för priset. Lurarna brukar hålla i cirka 2-3 månader, när lurarna brakar ihop på något sätt så är det bara att kassera dem och öppna ett nytt paket. Lurar är ju ändå en konsumtionsvara.

  Ha’re!

  1. Man kan ju alltid testa. Kanske inte är så viktigt med superbra ljud när jag inte ens betalar för Spotify längre

 4. Vad lyssnar du helst på för musik på ett träningspass?

  1. Jag betalar inte för Spotify längre pga att dom tog bort TBSG/EC material, så det blir musiken jag har sparat i mobilen. Mkt metal men även lite natonalistisk musik/frihetsrock

 5. ja och gör rent öronen för den där piggen ser ut som den har varit i ett bajsigt rövhål. haha ba skoja, nej förstår du inte vill höra när gymbiffar står i gymmet och låter som dom stoppar hantlar i sin röv liksom ÅÅÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! Vafan e deras problem?

Lämna ett svar