Det är nya tider nu

Tänkte tipsa er om en riktigt intressant och läsvärd papperstidning vid namn Nya Tider. Det är en frispråkig tidning utan en massa politiskt korrekta skygglappar som dessutom erhåller presstöd.

I Nya Tider får systemkritiker och kritiker av den förda invandringspolitiken komma till tals och dömda, grova brottslingar (både svenskar och invandrare) hängs ut med namn och bild.

Det brukar nästan alltid finnas flertalet intressanta och läsvärda artiklar, speciellt för sverigevänner, men det är ändå en bredd i artiklarna och det finns någonting som tilltalar alla som söker efter en icke politiskt korrekt tidning som vågar ta upp alla dom ”förbjudna” frågorna.

Reportrar på Nya Tider har bland annat besökt Sydafrika och skrivit flertalet artiklar om hur utsatta och rasistiskt bemötta den vita minoriteten blir. Dessutom skickade dom nyligen iväg reportern Sanna Hill för att skriva en artikel om revolutionen i Ukraina, som till stor del drivs på av det EU-vänliga nationalistpartiet Svoboda.

Kolla in hemsidan och teckna en prenumeration direkt:
Nya Tiders hemsida

3 svar på ”Det är nya tider nu”

Lämna ett svar