Wally the walrus är död

Minns ni den feta kvinnan som man såg i slutsketchen av Bubba Shepherd Show 2 del 2? Jag ögnade igenom en Aftonbladet som en bekant till mig införskaffat (Fråga mig inte varför personen lägger pengar på Aftonbladet) och såg då det här:

Valrossen

Slaskjournalisten Aino Heimerson blev bara 68 år tydligen. Lite för mycket bacon till slut kanske?

6 svar på ”Wally the walrus är död”

  1. Detta var extremt smaklöst och okänsligt skrivet. Om man googlar på kvinnans namn så dyker det här upp. Så trevligt för hennes anhöriga att se, eller?

    1. För Aftonbladet är ju väldigt finkänsliga med sin lågvatten-journalistik? Put a fucking sock in it!

      1. Aftonbladets lågvatten-journalistik är irrelevant. Att hon arbetade på Aftonbladet är irrelevant. Det är fult att skoja om någons död. Jag hade förstått, om skämtet var så smart och kul att du inte kunde låta bli att publicera det. Men det var det ju inte.

Lämna ett svar