Lunarcop.se och eurocop.nu nere

OBS: GAMMALT OCH INAKTUELLT BLOGGINLÄGG

För kännedom så ligger Eurocops hemsida och domänen för Lunarcop nere pga kraftiga ddos-attacker. Webbhotellet vi hade klarade inte av att stoppa attackerna pga omfattningen så vi letar efter ett nytt webbhotell just nu.

Till alla som använder lunarcop

Vi har just nu problem med siten och kommer inte kunna fixa detta på överskådlig tid. Ledsen! Samtliga medlemmar kommer få extra tid på sitt konto då lunarcop kickar igång igen så ni behöver absolut inte vara oroliga att vi ”stängt ner och dragit med pengarna”. Problemet ligger utanför vår kontroll – precis som Bubbas toabesök. Återigen, vi är ledsna att vi inte kan erbjuda LC just nu!
Har du frågor eller vill snacka av dig så finns vi på skype.
Adda sadulisten_eurocop (skriv ditt lunarcopnamn i ansökan) på skype! Vi kör en liten LUNARCOP MINI på skype nu där vi kan ha samtal och ringa kul samtal och ha det mysigt. Maila mig på eurocopradio@hotmail.com så svarar jag på alla dina frågor!  where can i buy kamagra oral jelly in south africa

mvh 
Bubba o Sadu, 3 september 2014

6 svar på ”Lunarcop.se och eurocop.nu nere”

 1. Citynetwork, Hostgator, One.com

  Riktigt bra webbhotell

 2. lucy-fur skriver:

  förjävligt!

 3. Ja, tråkigt då denna attack enbart drabbade killen som ägde webbhotellet. Vi kommer ju tuffa igång på annat håll när vi har lust, vi har allt sparat, så oss skadar det inte. Det kan ju vara väntat eftersom vi ägt så pass många genom åren som sedan vill hämnas. Eftersom dom inte har kapacitet nog att ta debatten mot oss så väljer dom i stället att försöka sabotera och tysta oss på det här sättet. Ryggradslöst. Patetiskt. Vi vinner, den saken är säker men tråkigt för webbhotellet som förlorade kunder. Det är inte oss detta skadar.

 4. Gummikroppen skriver:

  Jag saknar LC och speciellt Grodis… :'(

  1. Snart tebaks

 5. Abstinensen är enorm, Lunarcop är mer utav ett dagligt beroende än Facebook någonsin har varit. Hoppas ni får bukt med skiten snart så vi kan komma in i värmen igen!

  Skickat från mitt hotellrum i Prag.

Kommentarer är stängda.