En shitload med förändringar kommer det att bli och jag menar det den här gången.

Jag tycker att sidan är hundra gånger snyggare och bättre nu än tidigare, självklart. Men jag ska nog försöka ändra designen lite ytterligare så att sidan får en mer personlig prägel än när man enbart byter sidhuvud. 🙂 Så ofta jag kan sitter jag och letar efter Buddypress-tillägg och olika tips för att förbättra den här sidan. Självklart ska jag producera en massa eget material också och inte bara åka snålskjuts på andra personers widgets och roliga skapelser. Jag har funderat över att göra en fullständig ”revamp” av NRP sidan, eller kanske Bubba Shepherd sidan och installera WordPress även på dom. Det borde ju inte vara så jävla svårt med just dom sidorna, däremot med Livsmedelshörnan är det nog ganska krångligt. Hör av er med synpunkter och kritik, ris eller ros (Mestadels ros, annars ska du få på tasken).

Lämna ett svar