Gudgrävande slampor'a.

Är man en känd man som tjänar mycket pengar så ska man inte gifta sig, det har jag alltid tyckt. Det visar sig att jag har rätt när man gång på gång får se hur framgångsrika män är otrogna emot sina guldgrävande frugor, för att dom kan det och för att dom kan få vilken kvinna dom vill när dom vill. Detta resulterar oftast i att männen får ge bort mer än halva sin förmögenhet till kvinnan, trots att kvinnan i fråga inte har lyft ett finger (Oftast) för att hjälpa mannen att tjäna ihop alla dessa miljoner. Kvinnan har ju ”vant sig” vid en viss livsstil och tycker därför att hon har rätt att leva denna livsstil även efter att ha gjort slut med maken. Men så fungerar det inte! Förstår inte dessa kvinnor att; detta har aldrig varit deras livsstil, det har alltid varit deras makes livsstil. Det är han som har råd att köpa dyr mat, gå på fina restauranger, köpa dyra kläder till sig själv och sin kärring, köpa en massa smycken och vad han än känner för. När kvinnan lämnar sin make så lämnar hon per automatik denna, sin makes livsstil som han låter henne bli en liten del utav bakom sig. Vill hon då fortfarande ha tillgång till dessa dyra restaurangbesök, kläder, bling-bling och andra saker så får hon helt enkelt skaffa sig en riktigt bra utbildning. Då kan hon få ett högavlönat arbete och själv tjäna ihop dessa pengar.

Den senaste i raden av kända män som varit otrogna – för att dom kan, och har råd med det, är smörsångaren Ronan Keating (Han var med i något gayigt pojkband under 90-talet). Nu har Ronan blivit utkastad ur sitt eget hem av sin kärring, och eftersom han förmodligen inte har skrivit ett äktenskapsförord så kommer han att bli rejält betalningsskyldig till kärringen vid eventuell skilsmässa. Helt vanligt kvinnor som gifter sig med rika herrar är alltid guldgrävare, därför är det otroligt sjukt att dessa män inte lär sig av alla tydliga skräckexempel som finns på rika män som klantigt nog gift sig utan ”Preenup”. Jag tycker dock inte att äktenskapsförord borde vara ett så gigantiskt krav för att männen ska kunna hävda rätten till sin egen förmögenhet. Vid skilsmässa ska var och en av parterna behålla det dom själva har tjänat ihop och varken ett öre mer eller mindre, så anser jag. Det är väl kul att det i alla fall finns en motvikt till alla dessa guldgrävande subbor, bland annat Britney Spears förre man som jag tror tjänade en hacka efter skilsmässan. Men rent generellt tycker jag; håll din käft och tjäna dina pengar själv!

Lämna ett svar