Det var varmt och jag klarade det inte.

Det är så äckligt varmt att klockorna stannar och smälter sönder, droppar ner på golvet och bildar en kladdig sörja. Jag har en riktigt fin och stor lägenhet med väldigt vida fönster. Alla sex fönster tillsammans är ungefär lika vida som min kroppshydda är bred och släpper in en hel del solljus. Dessutom har jag svart golv som i och för sig är riktigt snyggt, men just den färgen brukar ju gilla att suga åt sig värmen från solen. Det blir som med svart asfalt ungefär och eftersom jag i det närmaste är en ”shut in” så får jag ofta känna av denna överdrivna värmen. Nej jag är inte en sådan som klagar över vädret oavsett årstid. Jag hade gärna haft vinter året om, ju kallare det blir desto mer kläder kan man ha på sig, man kan sätta sig framför brasan och värma upp sig (Ta sig i brasan).

Men när det gäller överdriven värme så är det svårare att få den där rejäla svalkan. Jag kan duscha iskallt, visst. Men hur jävla mycket hjälper det när man ändå blir uppvärmd som en Gorby-pirog i micron på högsta effekt efter bara någon minut? Sedan förstår jag mig inte på människor som reser utomlands när det är varmt som in i hela helvetet här i Sverige. Ska ni ligga och steka er i solen så att ni får hudcancer och ser ut som negrer (Ett icke nordiskt skönhetsideal) så kan ni ju lika gärna göra det här i Sverige, det går ju precis lika bra. Sverige – landet som går precis lika bra. Förlåt, nu började jag tänka på sketchen Tornado Ultra-tvättmedel från Galenskaparna After Shaves klassiska tv-serie Tornado – En tittarstorm medan jag skrev och då blev det som det blev.

När helvetet fryser till is blir det kallt i min lägenhet, gissa varför? Det här ska vara en flamsig och tramsig fundering som inte handlar någonting om politik eller aktuella händelser, egentligen. Men det är ändå värt att belysa att tidigare arbetsmarknadsministern i regeringen Sven-Otto Littorin har valt allt avgå från sin post. Enligt någon skvallerbytta bing-bong på Aftonbladet ska detta inte ha skett på grund av familjeskäl som Littorin själv påstod, utan snarare för att Littorin år 2006 skulle ha köpt sex av en 26 år… Nej vänta det blir för mycket sex på en gång. År 2006 ska Sven-Otto Littorin ha knullat på en 26 årig hora. Självklart ser jag inte Aftonbladet som en särskilt trovärdig källa, dom har ljugit om liknande saker förut.

Att Littorin via sin advokat förnekar anklagelserna säger mig inte särskilt mycket heller i och för sig, han är ungefär lika trovärdig som den tidigare amerikanske presidenten Bill Clinton när han drog sitt försvarstal ”I did not have sexual relations with that woman… Miss Lewinsky”, men nog hade han cigarrknullat den feta suggan allt. Vi får vänta och se och bara hoppas att anklagelserna emot Littorin är riktiga. Då kanske det äntligen blir slut på det eviga tugget om att Sverigedemokraterna minsann är så hemska och kriminella, trots att vilket exempel PK-media är drar upp angående kriminella SD företrädare så finns det hundra gånger värre exempel inom regeringspartierna.

Alla gräddbollar och svartskallar, alla ni gula och alla ni blåa (Eller vad den där norsken nu sa) – HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR. ÄT GOD MAT OCH GLASS I STORA LASS, BADA OCH FISKA MYCKET OCH… Och, ha det så kult på restaurangen. Hej då!

Lämna ett svar