Extra, extra. Read all about it!

Jackson försökte lära schimpansen Bubbles prata.

Nu har det kommit fram att Michael Jackson ville operera in stämband på sin knullkompis. Han hade flera gånger försökt lära Bubbles att prata, men misslyckats och ville därför operera in mänskliga stämband på apan. Har ni förresten märkt att Michael Jacksons barn inte är ett dugg lika honom? Detta beror på att dom inte är Michaels biologiska barn. Däremot hade Michael en biologisk son (Innan han knarkade ihjäl sig): Bubbles. Likheterna är slående om man jämför deras utseende, det finns inget snack om saken! Sådana här saker kommer ni aldrig kunna läsa i politiskt korrekt media, men här på danfun.net mörkar vi inte sanningen.

_____________________________________________________________________________

Här är Markoolios kupp emot VM-pokalen.

På denna bild ser vi hur Markoolio (Marko Lehtosalo) försöker sätta en röd mössa på VM-pokalen. Inte en liten röd boll i munnen utan en liten röd mössa. Vad ska det vara bra för kan man fråga sig? Kanske håller han på och spelar in någon ny musikvideo, eller komediserie tillsammans med Fredde Granberg? Marko fick en smäll på käften som tack för sina eskapader och leddes sedan av planen. Nä du får ta och skärpa dig nu Markoolio, sådär kan man inte bete sig.

_____________________________________________________________________________

Sedan vill jag tacka Herr Nationell för att han pluggade danfun.net i sin senaste video. Klicka på bannern här nedanför (Eller den i sidopanelen) för att besöka hans hemsida. Han har en videoblogg med otroligt väl genomarbetade och invandringskritiska filmer. Jag bryr mig inte särskilt mycket om du prenumererar på min blogg eller inte, bara du prenumererar på hans blogg.

Lämna ett svar