"They are, in every sense of the word: motherfuckers"

Nu har det kommit fram chockerande uppgifter om att Victoria och Daniel kommer få vänta ett tag med att flytta in i sitt av skattebetalarna finansierade lyxtillbyggda slott, som om det där slottet inte räckte i normalskick åt dom. Usch, vilka människor! Sedan ser man kontrasten så tydligt i bilden ovanför: Två fisförnäma överklassnubbar med hakor som borde klassas som vapen får vänta ett tag med att flytta in i ett överdrivet lyxigt slott.

Dom får allt serverat på silverfat och lever lyckliga i alla sina dagar, medan våra pensionärer inte ens får hjälp att ta sig en dusch när dom behöver det. Personligen tycker jag att vilken liten gnällig, elak och dement kärring som helst, som bajsar i krukväxter och örfilar upp personalen på äldreboendet är hundra gånger mer värda att få ett bra liv än vad Victoria och Daniel är. Det är INTE ett bildmontage, utan artiklarna låg i exakt den ordningen också. Sjukt va?

Varenda gång det är valår får vi höra om att bland annat äldrevården ska få så mycket mer pengar, men istället har det blivit precis tvärtom. Politikerna är bra på att snacka men otroligt dåliga på att göra någonting åt saken. Nu hade tydligen Alfons Åberg kopian Fredrik Reinfeldt gått ut i en FINSK tidning och sagt sanningen om svensk invandringspolitik, att vi tar emot alldeles för många. Även detta är ett desperat exempel på valfläsk och att försöka lura omvärlden och svenska väljare att Moderaterna tänker börja reglera invandringen, för att försöka stjäla invandringskritiska röster från Sverigedemokraterna. Men det kommer inte att fungera förstår du, lille Alfons.


Bilden är inaktuell. Vet du inte vem Malik Nidal Hasan är, så läs det här.

Lämna ett svar