Handla mat som ett riktigt tjocksvullo.

Eftersom jag är en tjock kaskelott som knappt orkar gå utanför dörren så vill jag ha allting så bekvämt som möjligt, jag vill ha allting serverat på silverfat. Om man beställer sin månatliga ranson med mat över nätet så tjänar man en hel del på det. Man kan planera sina måltider bättre, man slipper kånka och stånka med en massa tunga pappkassar och man behöver inte ha tillgång till bil eller tjata på bekanta som har bil om att man behöver hjälp med att åka och storhandla. Självklart kostar det en del i fraktavgift, men man får ändå väga för och nackdelar.

Fördelar: Butiksmalet och butikspackat kött och fisk av högsta kvalitet från deras egen charkuteri/fiskavdelning (Gäller i alla fall stället jag handlar ifrån). Bara färska frukter samt grönsaker och ett brett sortiment av populära märkesprodukter. Du kan beställa en drickaback, massor av mjölk osv. och du slipper bära skiten, härligt va? Du kan betala i efterskott med faktura. Nackdelar: Dyr fraktavgift och att dom som packar varorna ofta delar upp dom i alldeles för många kassar. Att kassarna sedan kostar 2,50 kr/st är ett minus. Det är lite krångligare att få tillbaka panten för drickaback, PET-flaskor också. Men jag tycker ändå att du ska göra som jag och – nu kommer lite skamlös reklam här – handla din mat ifrån

Mataffären.semataffären

Lämna ett svar