Vilka förgrymmade ungar som avslöjar min största livslögn.

Jag kommer inte på någonting kul att skriva om därför kan jag ju nämna att några dumma *SNYFT* små killar på ett forum håller på och hänger ut mig och Sadulisten och säger att vi är *SNYFT* tjocka och fula, någonting som vi aldrig har varit öppna med på något som helst vis. Det vet du väl att vi aldrig har medverkat i videoklipp och visat upp våra fläskberg eller pratat om hur feta och fula vi är under sändningar? Nej, absolut inte! Nu har dom där duktiga detektiverna allt avslöjat oss.

[youtube e-JHfXVlkik]

Vilket forum det rör sig om får du själv ta reda på men det tror jag är ganska självklart vilket jag menar. Vilka detektiver alltså som sparat ett 10-11 år gammalt klipp som det initialt var VI SJÄLVA som hade lagt upp på internet, för att först nu ladda upp det på Youtube. Jag kan ju förstå om vi aldrig hade pratat om hur vi ser ut eller försökt ljuga och sagt att vi är skitsnygga fotomodeller, då hade vi kanske blivit lite ”aegda” över den här publiceringen. Inte för att han som startade tråden direkt försökte ge sken av att vi skulle ha blivit ”avslöjade” och att folk får veta hur feta och fula vi egentligen är, men många andra som skrev i tråden verkade ha denna felaktiga uppfattning. Jag tycker att det är kraftigt förljuget och snudd på att begå intellektuellt självmord när dom ljuger rakt ut och i princip påstår att vi inte har varit ärliga med hur vi ser ut.

Det finns hur mycket bevis som helst för att det vi säger är sanningen: videoklipp på Myspace där vi visar upp hela våran kroppshydda och där Sadulisten t.o.m. strippar i vissa klipp, bilder på oss där man klart och tydligt ser vårat hull, våra ansiktskonturer och allting. Det krävs en speciell typ av skitstövel för att bortse från allt detta och ändå påstå att – Nu har vi allt avslöjat hur fula och feta dom där Eurocop fettona egentligen är… Jävla feta fet fetton! Forumet som jag inte ens tänker nämna i den här funderingen då det skulle vara under min värdighet, är ungefär som en sluten sekt med en hel del hjärntvättade användare. Det går inte att diskutera med dessa människor, dom vägrar lyssna på rim och reson och dom förkastar alla logiska argument. Det enda som spelar någon roll i deras sjuka hjärna är vanföreställningen om vilka Eurocop är, hur hemska, feta, fula, äckliga och farliga vi är som lönnmördar folk över telefonluren och ”får en kick av att trakassera människor”. Vi är säkerligen både rasister, nazister och satanister på en och samma gång, ja för det har vi ju sagt i ringningar att vi är och då måste det ju vara sant. Men samtidigt är vi ju bögar, böghatare, och antirasister. Lite kluvet kanske? Neeeej neeej, vi ringer ju inte till folk i egenskap av KARAKTÄRER som vi SPELAR, utan allt är sanning och allt är en del av våra riktiga personligheter.

Jag blir inte ett dugg förbannad över huruvida folk får se hur jag ser ut omaskerad eller ej, då hade man inte sett mitt ansikte helt omaskerat på framsidan av ”Bubba dag” skivan eller på Kart Nisch sidan på danfun.net, där jag endast har ett par solglasögon som ”maskering”, och då INTE för att maskera mig utan för att det är en del av karaktären Kart Nischs image. Jag blir förbannad över alla lögner som man redan har bemött och krossat flera gånger med benhårda argument och logiskt tänkande, men sedan kommer det ändå någon ny knäppskalle och påstår exakt samma sak som man redan har ”debunkat” hundra gånger om. Jag har ingen som helst lust att skriva samma saker om och om igen till veritofoba idioter så – goodbye, bajs! Nu skiter jag i att besöka det där jävla aphuset i fortsättningen.

Lämna ett svar