Fem år i Afghanistan – och sex offer.

Läs den här artikeln.

Det är så tråkigt att se hur fler och fler svenska män blir mördade helt i onödan på grund av globalisterna till svenska politiker och deras knäppa tankar om att Sverige ska vara en världsförbättrare och lösa hela världens problem. Det finns ett ständigt ökande terrorhot emot bland annat Sverige p.g.a. humorlösa och rättrogna muslimer som blir galna över en skämtteckning, men samtidigt skickas alla svenska soldater iväg för att bli slaktade i en hopplös krigföring i främmande land.

Tänk er för. Jag tror inte man förstår hur ont det kan göra om olyckan är där. Det är inte värt det. Politikerna kan åka dit själva i stället för att skicka unga pojkar dit som ska gå åt.

Sagt av Tomas Bergqvists (En av dom stupade svenska soldaterna) mamma till dom soldater som funderar över frivillig tjänstgöring i Afghanistan.

Vila i frid!

Lämna ett svar