Mirakelbaby hittad efter tsunamin.

Mirakelbaby hittad efter tsunamin.

Wow, vilket mirakel! Hundratals personer fick motstryck av tsunamin och tjog kraftigt men nu måste vi ju fira med sillystring, serpentiner, party-popper och partyhattar för att en liten baby klarade sig. Ärligt talat hade jag hellre sett att bara babyn blev utspolad i havet och att alla andra klarade sig. Det är sådana här händelser som kristna brukar komma i brallan av, att dom lyckas hitta EN överlevande i allvarliga naturkatastrofer och sedan säger att denna person överlevde på grund av ”The man upstairs”. Om du tror att det finns en kärleksfull gud uppe bland molnen så får du mer än gärna tro det även fast det är otroligt ologiskt att tro på saker utan några som helst bevis. Men säg mig i så fall: varför ville denna herre i himlen att som i det här fallet hundratals personer skulle bli mördade och lemlästade av en fet flodvågskatastrof? Hade det inte varit bättre enligt denna kärleksfulla gud att bara låta alla människor leva i lugn och ro utan en massa ond bråd död, tragik, naturkatastrofer och fan och hans moster? Men allsmäktige gud hade säkert någon högre mening med denna händelse  som vi inte förstår, jag glömde…

Lämna ett svar