Nytt tema för bloggar på danfun.net.

Ett tips till er som vill är att byta tema till ”K2”, under: Utseende – Teman. Detta kommer i alla fall att vara huvudtemat för alla nya bloggar som skapas på danfun.net på grund av att det går att ställa in och skräddarsy nästan hur man vill och jag tycker att det är ett mycket snyggare tema än vad TwentyTen är.

Om ni t.ex. vill vara kreativa och bygga en helt egen hemsida, med helt annorlunda och egen design osv. än K2 i dess originalutförande så går det att ställa in speciella ”Child themes” till K2 så att man kan få det att se ut hur som helst. Dessa ”Child themes” kan man även använda till att göra sig av med Danfuns admin bar eller administrationsfliken, som på Kart och Bugga sidorna.

Hör av dig till mig om du har speciella önskemål för design.

Lämna ett svar