Asyl – Schmasyl!

En Månfun ska jag väl kunna svänga ihop utan några större problem? Ni kanske har hört talas om att borgarna nu har valt att samarbeta med det extrema invandrarälskarpartiet som går under namnet Miljöpartiet? För att ytterligare underlätta för alla kriminella parasiter som uppehåller sig i landet illegalt så har regeringen nu beslutat att illegala invandrare med barn ska få rätt till sjuk/hälsovård, skolgång för barnen och att starta företag. Nu finns det ju i princip ingen anledning att ha kvar asylsystemet, det kan dom lika gärna skrota.

Vet du varför dessa invandrare är så kallade papperslösa? Det är för att dom har blivit tillsagda av människosmugglare att dumpa sina pass och att ljuga om vilket land dom kommer ifrån. Det blir  då mycket svårare att utvisa dom trots att det är så glasklart för vilken idiot som helst att dessa människor inte har några riktiga asylskäl, och inga andra skäl än just  social turism för att uppehålla sig i det här landet. Varför ska man uppmuntra och sporra människor till kriminalitet som regeringen nu indirekt gör?

Är det inte bättre att ge lite uppmuntran och visa uppskattning för alla skötsamma invandrare som befinner sig i landet? Det måste kännas som en stor, fet jävla spottloska i ansiktet för dom invandrare som sköter sig prickfritt och arbetar hårt att se hur hela asylsystemet nu omkullkastas och att invandrare kan bete sig hur svinigt och kriminellt som helst och ändå skörda frukterna av Sveriges välfärdssystem.

Lämna ett svar