Han saknas oss

Den härliga och sympatiske komikern, skådespelaren och författaren Lasse Eriksson är död. Det var i torsdags då Lasse Eriksson uppträdde på en revy i Uppsala som han helt plötsligt kollapsade på scenen. Det fanns en doktor i publiken som gav hjärt och lungräddning, men Lasses liv gick inte att rädda. TV4 försökte använda detta tragiska dödsfall och det faktum att Lasse var en tidigare panelmedlem i Parlamentet till sin politiska agenda.

TV4 avslutade ett avsnitt av Parlamentet med en politiskt korrekt sketch för att sedan i direkt anslutning visa en ”In memorian” för Lasse med orden ”Avsnittet tillägnas Lasse Eriksson”. Jag tycker det är vedervärdigt att som TV4 försöka tillskriva nyligen bortgångna människor vissa politiska åsikter. Det hade varit mycket mer smakfullt om dom skippat den annars så obligatoriska humor-sketchen i slutet och istället visat ett collage med klipp från tiden när Lasse medverkade i Parlamentet.

Såhär ska en smakfull (Och rolig) hyllning se ut:

[youtube EbeC9nizJ7g]
[youtube zOCFrNGPYbk]
[youtube RyUVoJ-pzh0]
[youtube ziByd6H77rY]
[youtube c7AQMx46HvQ]
[youtube gjrMl3uRScY]

Lämna ett svar