Hootsie tootsie semester 2

Rasmuss Lindholm, 21

Det var en gång en ung man som åkte på hootsie tootsie semester för att supa till lite. Det hela slutade med att mannen blev förgiftad. Inte alkoholförgiftad utan han drack en hembrygd spritdryck som var utblandad med metanol, detta slutade med att den unge mannen avled.

Precis som förra inlägget i den här serien blogginlägg (Det kommer flera, var så säkra) så försöker jag inte på något sätt göra mig lustig över händelsen eller säga att ”Han/hon får väl skylla sig själv”. Utan det är helt enkelt så att jag försöker belysa att väljer man att resa utomlands på ”hootsie tootsie” semester så kan det gå såhär illa. Beroende på vart du reser någonstans så blir du i BÄSTA fall ”bara” magsjuk, men det kan gå fan så mycket värre än så som jag försöker belysa i dessa inlägg.

Var försiktiga när ni ska resa på ”hootsie tootsie” semester!

Här kan du läsa en artikel om det hela.

Lämna ett svar