Internationella polisstyrkan Eurocop

För fyra dagar sedan var det tioårsdagen av terrordåden mot USA. Så jag startar funderingen med en tyst sekund … Så ja! Nu tänkte jag skriva om någonting mycket mer intressant. Ni känner säkert till att jag sedan år 2004 har varit aktiv som busringare inom plojprojektet Eurocop. Om jag ska vara ärlig så känner jag inte för att fortsätta med busringandet längre och jag vill ägna mig åt andra typer av program/projekt. Jag kommer alltså fortfarande att vara en del av Eurocop, men inte på samma sätt. Jag kommer vara mycket mer av en bisittare i kommande sändningar. Det känns väldigt onödigt att gång på gång behöva ringa samma slags tips och säga i stort sett samma saker. Till slut tröttnar man och känner sig inte motiverad att göra sitt bästa. Det kan ofta kännas som att det enda jag gör är staplar fula ord på varandra och är så oförskämd som det bara går, det finns ingen stil eller finess bakom det och vi får aldrig in några smarta eller genomtänkta tips. Många tips vi får verkar gå ut på att lösa personliga vendettor som tipsarna har emot dom vi ska ringa. Antingen det eller att vi ska ringa till någon slumpmässig turkpizzeria och snacka om ”bajs på pizzan” eller någonting liknande.

Dessa tipsare verkar ha tappat konceptet totalt och dom förstår inte vad en busringning egentligen är. Man KAN ju även teoretiskt sett ringa ganska trevliga samtal där man bara luras lite smått, samtal som inte behöver kulminera i en tirad av fula ord eller sexuella anspelningar. Just nu har vi tydligen fått in ett bidrag på några hundra kronor som är öronmärkta för att köpa alkohol. Jag är ingen absolutist och gillar att ta mig några bärs ibland, men det ska ske under sociala och trevliga förhållanden hemma eller på någon mysig krog.

Det ska absolut inte ske under en webradio-sändning där man super bara för supandets skull. Men jag förstår att själva planen är att vi ska bli så fulla att vi tappar kontrollen och sedan ringer till folk och säger helt fel saker, vilket resulterar i ytterligare några anmälningar men samtidigt så blir det säkert riktigt bra underhållning. Bara så att ni vet det i alla fall så kommer jag att medverka i en sändning till och sedan lägger jag min ”karriär” som busringare på hyllan för gott. Men det beror inte enbart på alla usla tips utan även att jag helt enkelt har tappat intresset, jag har ingen motivation att fortsätta och tycker inte att det är kul längre.

Så minns ni busringaren Bubba Shepherd:

[youtube ycHsYAAaLi8 627 400]

Lämna ett svar