Ett riktigt neanderthal jamboree

Någon idiot på det där forumet ni vet tror att jag slutar busringa på grund av vad vissa har skrivit i en tråd där. Han tror verkligen på fullaste allvar att dom har kommit fram till någonting konkret angående vilka som spelar karaktärerna Bubba och Sadu. Sanningen är att dom inte har lyckats få reda på ett skit på över tvåhundra inlägg, ett kraftigt misslyckande. Beslutet om att sluta ringa har växt fram i och med att jag har behövt ringa samma usla tips gång på gång och att jag helt enkelt har tröttnat.

Förresten är det ganska skrattretande och ironiskt att dessa anonyma forumanvändare som heter något slumpmässigt valt ”nick” och inte använder sitt eget ansikte som avatar, samt ej heller har några som helst planer på att röja sin riktiga identitet över nätet, går ut och kräver att personer som dom inte gillar MÅSTE hängas ut med sitt riktiga namn och bostadsort.

Sedan vill jag uppmärksamma er som bloggar här på Danfun om att bilduppladdningen kan kärva lite om du kör webbläsaren Safari. Den uppladdade bilden blir korrupt på något konstigt vis. Jag testade med sammanlagt fyra webbläsare och det var bara Safari som hade problem med detta. Hoppas Apple hittar och fixar den uppenbara buggen tills nästa version.

Lämna ett svar