"Elöverkänslig" silverfisk vill fixa tv-skugga i Mora

Har ni läst om den sinnessjuka idioten som i flera år har gnällt till Mora kommun angående sin psykosomatiska elöverkänslighet? Det sjukaste är att nu har knäppskallen till skitgubbe fått kommunen att hörsamma hans krav angående att inrätta en ”Strålningssfri zon” i Mora, och miljökontoret vill nu försöka tvinga mobiloperatörerna och statliga Teracom att rikta om sina master (!). Detta skulle kunna leda till att flera boende blir av med täckningen både för tv och mobil. När gubben känner sig lite extra ”elöverkänslig” så brukar han klä sig i en overall av silver så att han ser ut som en astronaut, han är helt out of space och sjuk i huvudet med andra ord. Istället för att söka hjälp för sina psykiska problem som han borde göra snarast så vill han förstöra för alla andra. Den normala strålningsnivån ligger på 500.000 nanowatt, den egocentriska och snurriga skithögen till gubbäckel vill ha ner strålningen till 50.000 nanowatt. Det finns inte ens någon forskning som stödjer att elöverkänslighet skulle vara en riktig sjukdom trots att det faktiskt har forskats en hel del kring detta. Jag tror snarare det är så att om vissa av dessa påstått ”elöverkänsliga” byfånar inte hade vetat ett dugg om vilka 3G-master osv. som fanns i närheten så skulle nog den så kallade känsligheten bli som bortblåst. Men med tanke på att dom har en del mindre krämpor som beror på helt andra saker och får reda på att det finns en mobilmast i närheten så drar dom automatiskt slutsatsen att deras problem beror på detta. I vissa fall kanske det finns genuint sjuka personer som struntar i att undersöka sig och skaffa en riktig diagnos, eller propsar på att doktorn ska skriva att dom är ”elöverkänsliga” som sjukdomstillstånd. Det finns säkert även en del doktorer som tror på lite suspekta mumbo jumbo-saker så vissa kanske går med på detta. Om dom tror sig vara verkligt sjuka, men inte vet var felet ligger, så ska dom nog ta och göra en rejäl undersökning av både kropp och knopp som utförs av kompetenta läkare. ”Elöverkänslighet” är helt enkelt ingen riktig diagnos och den saknar helt stöd i vetenskapen. Det där gamla, sinnessjuka och egoistiska äcklet kan ta på sig sin silvriga astronautdräkt och studsa upp till månen så vi slipper si han. Mora kommun kommer med stor sannolikhet att få bakläxa, dom borde skämmas rent utsagt! Skämmas arslena av sig.

Lämna ett svar